Kljub novim ukrepom trgovina Mašinca za obiskovalce ostaja ZAPRTA. Spletna trgovina mašinca.si posluje normalo in hitro.

Robo odpremljamo dnevno, možen je tudi osebni prevzem od ponedeljka do petka med 8h in 15h uro na vhodu trgovine. Potrebno je predhodno naročilo preko spletne trgovine ali maila info@masinca.si. Prevzem in izdaja strojev na servis poteka normalno, prav tako najem orodja.

Vrtno orodje

Vrtno orodje je primerno za urejanje vašega vrta in okolice. Če imate okoli sebe vrtno orodje, ki ga potrebujete, bo opravljati delo na vrtu veliko lažje. V našem izboru vrtnega orodja boste našli vse od električnih in akumulatorskih vrtnih kos, Akumulatorskih in električnih vrtnih kosilnic, motorne, električne ali akumulatorske žage, ročne žage, škarje za živo mejo, drobilnik za veje in še marsikaj s čimer si boste olajšali delo na vrtu.

Mašinca d.o.o., Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
info@masinca.si, www.masinca.si

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah.