"Kljub temu, da so se ukrepi sprostili, trgovina Mašinca za obiskovalce do nadaljnega ostaja ZAPRTA. Spletna trgovina mašinca.si posluje normalo in hitro.

Robo odpremljamo dnevno, možen je tudi osebni prevzem od ponedeljka do petka med 8h in 16h uro na vhodu trgovine. OBVEZNO je potrebno predhodno naročilo preko spletne trgovine ali maila info@masinca.si

Prevzem strojev na servis do nadaljnega ni mogoč. Serviserji so v karanteni, dokler se ne vrnejo na delovno mesto, servisna delavnica ostaja ZAPRTA."

Električno orodje

Električno orodje Makita vam zagotavlja zmogljivo nemoteno delovanje brez premora, zato lahko z električnim orodjem delate več ur hkrati. Električno orodje Makita je primerno za uporabo pri težjih opravilih kjer potrebujete konstantno delovanje in moč. Ker je priključeno v električno omrežje vam ni potrebno skrbeti za polnjenje baterij. V našem prodajnem programu električnega orodja Makita boste zagotovo našli orodje, ki bo odgovarjalo vašim potrebam.

Mašinca d.o.o., Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
info@masinca.si, www.masinca.si

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah.