"Kljub temu, da so se ukrepi sprostili, trgovina Mašinca za obiskovalce do nadaljnega ostaja ZAPRTA. Spletna trgovina mašinca.si posluje normalo in hitro.

Robo odpremljamo dnevno, možen je tudi osebni prevzem od ponedeljka do petka med 8h in 16h uro na vhodu trgovine. OBVEZNO je potrebno predhodno naročilo preko spletne trgovine ali maila info@masinca.si

Prevzem strojev na servis do nadaljnega ni mogoč. Serviserji so v karanteni, dokler se ne vrnejo na delovno mesto, servisna delavnica ostaja ZAPRTA."

Pribor in oprema

V segmentu pribor in oprema vam ponujamo pribor in opremo za gradbeništvo, kot so svedri za vrtanje, dlete in špice za beton ter vrtalne krone. Vsi, ki potrebujete različne dodatke za oblikovanje lesa lahko pri nas najdete svedre za vrtanje v les, forstner svedre in sploščene svedre za les, pribor za brušenje lesa ter žage. Poskrbljen imamo tudi segment gozdarstva s pripomočki za gozdarje in strojne delavnice s širokim izborom ročnega orodja in svedrov za kovno.

Mašinca d.o.o., Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
info@masinca.si, www.masinca.si

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah.