Kljub novim ukrepom trgovina Mašinca za obiskovalce ostaja ZAPRTA. Spletna trgovina mašinca.si posluje normalo in hitro.

Robo odpremljamo dnevno, možen je tudi osebni prevzem od ponedeljka do petka med 8h in 16h uro na vhodu trgovine. Potrebno je predhodno naročilo preko spletne trgovine ali maila info@masinca.si. Prevzem in izdaja strojev na servis poteka normalno, prav tako najem orodja.

Plačila

Plačilo v obrokih s kreditno kartico Diners

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja Mašinca v Ljubljani, lahko kupnino v celoti poravnate s kreditno kartico Diners. Možnost plačila od 2 do 12 obrokov. Znesek nakupa se v tem primeru zviša za 5% glede na dogovorjeno ceno.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali najlažje in najhitreje preko vaše spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email.

Osebni prevzem (plačilo z gotovino ali kartico)

Naročeno blago lahko v naši poslovalnici plačate z karticami:

Dostava s hitro pošto (plačilo z gotovino ali plačilno kartico)

Naročeno blago plačate z gotovino ali plačilno kartico ob dostavi na vaš naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

Naročeno blago lahko kurirju plačate z karticami:

  • Maestro
  • Aktiva Maestro
  • Aktiva
  • VISA
  • VISA-Electron
  • MasterCard

Mašinca d.o.o., Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
info@masinca.si, www.masinca.si

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah.