0 kos. 0,00 €

Dostava

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia.

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletni strani GLS Slovenije izberete tudi eno izmed Parcel Shop enot v kateri lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vaše ime in priimek, ter v opombe naslov izbrane Parcel Shop enote.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližji Parcel Shop (paketno trgovino), kjer lahko paket prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta.

Seznam paketnih trgovin si lahko ogledate tukaj.

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do petka do 13h bodo realizirana še isti dan. Naročila prejeta po 13h bodo realizirana naslednji delovni dan. Naročila prejeta ob sobotah, nedeljah in praznikih bodo realizirana prvi delovni dan. V primeru, da izdelka v času naročanja ni več na zalogi, se rok dobave podaljša skladno z rokom dobave blaga iz strani proizvajalca. Navadno je to en delovni dan.

Stroški dostave

Stroški dostave po Sloveniji znašajo 5,00 € in so enotni za celo Slovenijo, za pakete z skupno težo do 30kg. Za pakete, ki so težji od 30kg, se strošek dostave obračuna po trenutnem ceniku.

GLS Slovenia lahko ob neuspelem vročanju (ali pa preden pride do prvega vročanja, če dobimo tako navodilo s strani pošiljatelja ali prejemnika paketa) paket preda v Paketno trgovino ali v Paketomat. Za tovrsten način dostave se mora prejemnik ali pošiljatelj strinjati, razen, če ni dogovorjeno drugače. Partner GLS Paketna trgovina Petrol, OMV in Tobačna 3Dva prejemniku paketa dodatno zaračuna storitev vročitve paketa v višini 0,45 EUR in storitev obdelave odkupnine za pakete s plačilom po povzetju v višini 1,05 EUR, za vsak predan paket.

 

Osebni prevzem

Izdelke, naročene v spletni trgovini, lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Ljubljani (Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana). Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo na vašo mobilno številko ali preko elektronske pošte.