Najem orodja
Košarica
(0)
Košarica
(0)

O podjetju


Kdo smo?

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega akumulatorskega in električnega ročnega orodja Makita. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah. Pri izbiri znamk se držimo načela, da nudimo izdelke v katere verjamemo.

Naši cilji

Temeljni cilj podjetja Mašinca je da kupcu omogočimo hitro in kakovostno servisiranje, obenem pa ponuditi tudi bogat nabor profesionalnega električnega orodja, kvaliteten vrtni & gozdni program ter širok asortiman dodatne opreme. Orodje nudimo v naši trgovini na Koprski ulici 72 (Ljubljana) in v spletni prodajalni.

Za prihodnost imamo jasno postavljene cilje. S strokovno usposobljenim kadrom stremimo k temu, da bomo še naprej korak pred konkurenco, zagotavljali bomo visoko kakovostne storitve ter se trudili kar se da najbolje zadovoljiti potrebe in izpolniti želje naših sedanjih ter bodočih strank.

Za nas so zadovoljne stranke namreč najboljši glasnik naše kakovosti!

 

Osebna izkaznica

Polni naziv: MAŠINCA, servis in trgovina, d.o.o.
Sedež podjetja: Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@masinca.si
Skupina: Makita forum
   
   
ID za DDV: SI14471396
Matična št.: 6889778000
Smo zavezanci za DDV.
Podatki o TRR: IBAN SI56 1010 0005 4502 743
BIC BAKOSI2X
Banka Intesa Sanpaolo d.d.
Delovni čas: Delavniki 8h-16h
Sobote, nedelje in prazniki zaprto