Višinske akumulatorske škarje za živo mejo HUSQVARNA 520iHE3


Redna cena z DDV: 469,00 €
Vaš prihranek: 60,97 € (13%)
Naša cena z DDV: 408,03 €
Dobava: 10 dni
Šifra artikla: HU9679158-11

Husqvarna 520LiHE3 so akumulatorske višinske škarje za živo mejo, ki združujejo zmogljivost motornih strojev s tihim delovanjem brez direktnih emisij. Z dosegom do 3,5 m, hitrim rezanjem in Husqvarnino trpežnostjo, zagotavljajo profesionalno stopnjo produktivnosti in rezultate - ob tem, ko je delovanje tako tiho in nemoteče, da se lahko uporabljajo tudi v poseljenih območjih, ob hotelih in drugih na hrup in emisije občutljivih okoljih.

Tehnični podatki

Napetost akumulatorja 36 V
Kapaciteta akumulatorja 2,0 / 2,6 / 4,0 / 5,2 / 9,4 Ah
V kompletu z akumulatorji NE
Dolžina rezila 550 mm
Maks. premer vej 26 mm
Mere (D x Š x V) /
Teža 5,5 kg

Opis naprave

  • Velik doseg - 3,5 m za povečano zmogljivost. Nastavljiv kot rezalne opreme omogoča tudi rezanje od zgoraj, ko stojite na tleh.
  • Majhni stroški vzdrževanja - Brez polnjenja gorival, manj delov za vzdrževanje in elektronsko nadzorovan pogonski sistem pomeni manj zaustavitev in manjše operativne stroške.
  • Brezkrtačni motor - Visoko razmerje med navorm in težo za večjo učinkovitost in zanesljivost, manj hrupa in daljša življenjska doba stroja.
  • Vrtljiv zadnji ročaj - Zadnji ročaj je nastavljiv in tako olajša delo, tudi pri obrezovanju stranic in vrhov živih mej in grmovja.
  • savE™ - Glede na pogoje dela lahko zbirate lahko med normalnim in savE™ modusom za maksimalen čas delovanja. Ne glede na izbran modus delovanja boste vedno dosegli perfektne rezultate dela.
  • En akumulator ustreza za vse - 36V Li-ion akumulator je izdelan za zahtevno, dolgotrajno, profesionalno rabo. Ustreza za vse naše ročno vodene akumulatorske stroje, saj lahko isti akumulator uporabljate v trimerju, pihalniku, žagi in škarjah za živo mejo.

Priložena oprema

  • Zaščita rezila škarij

Posebna akcijska ponudba

Mašinca d.o.o., Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
info@masinca.si, www.masinca.si

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah.