Najem orodja
Košarica
(0)
Košarica
(0)
  • Domov
  • / Ponudba motornih kos

Ponudba motornih kos


Objavljeno: 01.03.2021

Iščete najboljše vrtno orodje za vaš vrt? Vas morda zanima samohodna vrtna kosilnica? Potem je Mašinca d.o.o. pravi naslov za vas. Kot specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja vam bomo pomagali do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega vrtnega orodja.
Našo ponudbo sestavlja različno vrtno orodje: vrtne kosilnice, kose, motorne žage, škarje za živo mejo in travo, drobilniki z aveje, puhalniki, prezračevalniki trate, vrtalniku za zemljo, škropilnice, škarje za obrezovanje trte ...
Med nepogrešljivo vrtno orodje spada tudi vrtna kosilnica. Na voljo so različne vrtne kosilnice: bencinske, električne, akumultorske, robotske, samohodne ter traktorske vrtne kosilnice. Vse vrtne kosilnice vam zagotavljajo odlične rezultate košnje na vseh vrstah terena, tudi na bolj težko dostopnih oziroma strmih terenih. Z nakupom kakovostne vrtne kosilnice si boste zagotovili lepo negovano travo. Pri samem nakupu vam naši strokovnjaki priskočijo v pomoč s svetovanjem, tako da boste izbrali pravo vrtnarsko orodje za vaš vrt oziroma pravo kosilnico za travno površino.

Samohodna vrtna kosilnica mora biti prilagojena tako uporabniku kot terenu

Ko izbiramo vrtno orodje, kot je samohodna vrtna kosilnica, je dobro, da se pred nakupom osredotočimo na površino, ki jo nameravate s kosilnico kositi. Glede na velikost površine namreč prilagajamo širino, konstrukcijo in moč motorja. Za manjše površine bo primerna (samohodna) vrtna kosilnica brez pogona in z manjšo širino, za večje površine pa bo pravšnja vrtna kosilnica s pogonom. Ko gre za večje površine je treba paziti, da je konstrukcija kosilnice močnejša in bolj robustna.
Površina je izhodišče, a samo ta podatek pri izbiri ustrezne vrtne kosilnice zagotovo ni dovolj. Upoštevati moramo tudi ovire na travniku, naklon, vrsto trave ter tudi, kako pogosto nameravamo kositi.

Ugodna izposoja orodja za vrt – vrtno orodje za vsak žep

V primeru, da vam nakup vrtnega orodja predstavlja prevelik finančni zalogaj, ali pa bi določeno vrtno orodje, ki ga sicer nujno potrebujete, le redko uporabljali, se lahko odločite tudi za najem. Izposoja orodja za vrt je zelo enostaven postopek, z velikom izborom različnih strojev pa vam ponujamo vse, kar potrebujete za mojstrovanje na vašem vrtu. Izposodite si lahko tudi vrtnarsko orodje.

Preverite našo ponudbo, kjer vas čakajo tako vrtne kosilnice s košaro kot brez nje in izposoja orodja za vrt. Seveda pa je na voljo tudi samohodna vrtna kosilnica. Vabljeni.