Najem orodja
Košarica
(0)
Košarica
(0)
  • Domov
  • / Ponudba vrtnega orodja

Ponudba vrtnega orodja


Objavljeno: 12.03.2021

V podjetju Mašinca vam ponujamo tudi veliko različnih motornih kos. Izbirate lahko med motornimi kosami na nitko, nahrbtnimi motornimi kosami, odločite se lahko za baterijske ali za akumulatorske kose. Vse kose, ki vam jih ponujamo so odlične izdelave, delo z njimi pa je prijetno in lahko. 

Moč, prilagodljivost in natančnost motornih kos pripomore k odlično opravljenemu delu

Motorne kose obvladajo tudi najtežje terene. So prodorne in dosežejo tudi najmanjše in najožje prostore. Z njimi lahko kosimo po hribu, na ravnici pa tudi med drevjem in grmičevjem. Z kosami, ki vam jih ponujamo pri nas je lahko rokovati. Delo z njimi je zaradi ergonomske prilagojenosti udobno, motorne kose na nitko pa so lahko vodljive in zelo natančne. Motorne kose so močne in s tem zagotavljajo konsistentno košnjo trave.

Velika izbira drugega vrtnega orodja

V našem podjetju vam zraven motornih kos ponujamo tudi obilico drugega vrtnega orodja. Lahko se odločite za nakup ali izposojo kosilnic, žag, škarij, pa tudi puhalnikov in lopat ter grabljic. 
Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte široko ponudbo vrtnega orodja, ki vam ga ponujamo. Razočarani ne boste niti nad ceno ponudbe nakupa ali najema. Orodje, ki vam ga ponujamo pri nas, je kvalitetno in močno, delo pa boste z njim z lahkoto in udobno opravili, saj je orodje lahko vodljivo in prijetno dizajnirano. 

Obiščite nas v naši poslovalnici in se prepričajte o ugodni ceni motornih kos na nitko

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici v Ljubljani, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite o nakupu ali najemu orodja, ki ga potrebujete. Naši prodajalci so podkovani s strokovnim znanjem in vrsto izkušenj ter vam bodo tako rade volje pomagali v primeru različnih vprašanj ali dvomov. Ne veste katero orodje uporabiti? Vas zanima, kako določen stroj deluje? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo povedali vse o delovanju in o upravljanju s strojem. Seznanili vas bomo tudi s postopki vzdrževanja in servisiranja stroja. Na vse prodane izdelke pripada tudi garancija. 

Odločite se za nakup motorne kose na nitko in tako poskrbite za okolico hiše

Poskrbite, da bo vaš vrt in okolica hiše lepa in urejena ter se odločite za nakup motorne kose na nitko še danes. Motorna kosa bo olajšala košnjo trave, rezanje manjšega grmičevja in nasploh skrb za okolico hiše in vaš vrt. Je natančno in kvalitetno izdelana, njena cena pa je ugodna.