Najem orodja
Košarica
(0)
Košarica
(0)
  • Domov
  • / Motorne kose na nitko

Motorne kose na nitko


Objavljeno: 02.03.2021

Električne kosilnice cena najcenejše električne potisne kosilnice v naši ponudbi je že od 119 € dalje, za najbolj preprost model električne kosilnice. Cena nekoliko bolj zmogljive, samohodne naprave, pa se giblje že od 470 € dalje. Izbira modela električne kosilnice za travo je odvisna od namena uporabe. Električna kosilnica v primerjavi z bencinskimi napravami povzroča manj hrupa in je okolju prijaznejša, ker pri delu ne povzroča škodljivih izpustov v okolje.

Električne kosilnice za travo: kako izbrati pravo?

Električne kosilnice za travo se razlikujejo predvsem po moči motorja: za redno košnjo lepo vzdrževane, tako imenovane angleške trate, si lahko izberete nižjo moč motorja. Zadostuje že nekje od 250-300 vatov. Za učinkovito košnjo višje in trše trave pa je potrebna tudi nekoliko močnejša električna kosilnica, ki naj ima vsaj od 350-500 vatov, za zelo visoko travo in gosto podrastje pa si brez dvoma izberite zmogljiv model 1000 vatne kosilnice. Električne kosilnice: cena takšne naprave pri nas se giblje že od 120 € do 500 €.  
Za vse električne kosilnice: cena je konkurenčna, zagotavljamo tudi servis

Vse naše električne kosilnice za travo so kakovostne, imajo garancijo in zagotovljen servis. Če se odločite za nakup naše električne kosilnice, cena naprave ne bo presegla cene pri drugih ponudnikih. Če najdete kje cenejšo, vam pri nas ceno izenačimo! Vabimo vas tudi k ogledu naše spletne strani, kjer najdete električne kosilnice za travo, akumulatorske kosilnice za travoelektrične motorne kose, električna orodja in drugo opremo po konkurenčnih cenah.

Najem kosilnice: električne, bencinske, akumulatorske in profesionalne

V podjetju Mašinca d.o.o. se zavedamo, da je nakup strojev in opreme za delo velik finančni zalogaj, še posebno takrat, kadar se za delo pri hiši ali na vrtu opremljate prvič. Prav tako je nakup profesionalne opreme neracionalen, kadar določeno napravo potrebujete le redko ali za enkratna opravila. Ker pri nas vse takšne okoliščine zelo dobro razumemo, pa smo za vas pripravili tudi možnost zelo ugodnega, tudi kratkoročnega najema izbranega električnega orodja, strojev in naprav.

Omogočamo vam dnevne, vikend ali tedenske najeme. Veljavne cene najema za posamezne naprave lahko hitro pregledate kar na naši spletni strani. Najamete lahko različno opremo, kot so električna motorna kosa, škarje za živo mejo, tesarski pripomočki, sesalniki, rezalci za beton, vrtalniki, agregati in drobilniki, pa tudi bencinske, akumulatorske ali električne kosilnice! Cena za najem orodij in naprav je več kot ugodna, za redne stranke pa pripravljamo tudi številne dodatne popuste in dodatne ugodnosti!