Najem orodja
Košarica
(0)
Košarica
(0)
  • Domov
  • / Kosilnice bencinske

Kosilnice bencinske


Objavljeno: 16.03.2021

V podjetju Mašinca vam ponujamo veliko izbiro motornih kos. Odločate se lahko med najboljšimi kosami na motorni pogon. Pohvalijo se lahko z veliko pozitivnimi lastnostmi – so močne, prilagodljive ter ergonomsko oblikovane. Zaradi vseh pozitivnih karakteristik, ki jih motorne kose premorejo, je delo z njimi enostavno in prijetno ter ga hitro opravimo.


Kose na nitko so izjemno prilagodljive in natančne

Izbirate lahko med različnimi motornimi kosami. Zelo popularne so motorne kose na nitko. Z motornimi kosami na nitko lahko svoje dvorišče v hipu uredite. Vam je pri košnji v napoto grmičevje in cvetje, ki ga imate kljub vsemu zelo radi? Rešitev najdete v motorni kosi na nitko, ki je nadvse prilagodljiva in boste z njo tako lahko kosili tudi okrog rastlin ter jih pri tem ne boste poškodovali.

 


Veliko izbiro kos si lahko ogledate na naši spletni strani in izberete pravo za vas

Seveda vam ne ponujamo zgolj motornih kos na nitko. Odločite se lahko tudi med nahrbtnimi motornimi kosami ter baterijskimi oz. akumulatorskimi kosami. Vse kose, ki vam jih ponujamo pri nas, so odlično izdelane, njihova življenjska doba je dolga, navdušeni pa boste tudi nad ugodno ceno motornih kos.
V podjetju Mašinca vam zraven motornih kos ponujamo tudi obilico drugega vrtnega orodja. Izbirate lahko med različnimi žagami, škarjami pa tudi med puhalniki za listje in drobilniki za veje.


Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi drugega vrtnega orodja

Vas zanima več o nakupu vrtnega orodja? Obiščite našo spletni stran in si oglejte široko ponudbo izdelkov, ki vam jih ponujamo. Oglejte si tudi ponudbo kvalitetnih motornih kos na nitko, ne spreglejte tudi ponudbe ostalih motornih kos v akciji.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Zastavite nam lahko vprašanja, ki vas pred nakupom vrtnega orodja še zanimajo, mi pa vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako olajšali odločitev.


Obiščite nas in nas povprašajte za nasvet

Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvaliteti izdelkov, ki vam jih ponujamo. Ob obisku vas bo pričakala ekipa prijaznih prodajalcev, ki vam bo rade volje svetovala pri izbiri motorne kose, ki jo potrebujete. Povprašate nas lahko tudi o vzdrževanju motornih kos na na nitko ter se seznanite z ugodno ceno orodja, ki vam ga ponujamo.