Najem izposoja rezalca za ploščice MONTOLIT 75 P3


Tehnični podatki

Dnevni najem 20 €
Vikend najem 35 €
Varščina v gotovini 100 €

Osnovni namen:

Z izredno profesionalnim orodjem iz te serije je mogoče hitro in natančno rezati vse vrste ploščic širine/dolžine do 75 cm in debeline do 22 mm. Zahvaljujoč nastavljivemu kotniku je tudi diagonalno rezanje varno in enostavno. Rezalnik je nadvse primeren za rezanje dražjih in kvalitetnejših ploščic.

Uporaba:

S pomočjo ergonomičnega ročaja je zarez mogoče narediti s potiskom naprej, kar se je izkazalo za izredno učinkovito na vseh materialih. Na kotniku se nahajata dve merilni skali. Prva, ki se nahaja na poševnem delu, se nanaša na rob ploščice in omogoča pravilno merjenje za vse stopnje naklona. Druga skala na vrhu kotnika pa omogoča merjenje od vogala ploščice do rezalne linije pri rezanju pod kotom 45° in je še posebej uporabna za polagalce ploščic.

Ročaj se ponaša s številnimi posebnostmi:

- enostaven dvojni sistem delovanja (rezanje in lomljenje ploščice, ne da bi bilo pri tem ročaj potrebno potisniti nazaj), ki se pojavlja tako pri običajnih in diagonalnih rezih kot tudi pri rezih mozaičnih ploščic;

- vgrajena kartuša za mazanje rezalnega koleščka iz volframovega karbida (prevlečenega s titanom), ki jo uporabnik po potrebi z rahlim pritiskom neposredno na kartušo lahko upravlja sam;

- naprava R.A.S. (Roller Ajuster sistem), puša, ki je narejena iz materiala, ki ne povzroča trenja in se ne obrabi ter bo vedno v stiku z vodilom, preprečuje kakršno koli premikanje v stran, zagotavlja popolno drsenje ročaja in izredno natančne reze.

 

 

Posebna akcijska ponudba

Mašinca d.o.o., Koprska ulica 72, 1000 Ljubljana
070 625 482, info@masinca.si, www.masinca.si

Mašinca je specializirano podjetje za prodajo in servis profesionalnega bencinskega in električnega ročnega orodja. Z znanjem, mnenji ter bogatimi izkušnjami vam pomagamo do pravilne odločitve pri servisu ali nakupu novega orodja. Zanesljivost gradimo na odprtih in poštenih odnosih, odgovornem svetovanju ter kakovostnih storitvah.